Camping de Cauberg voorzien van Wi-Fi
12 november 2017
0

Wij hadden al 3 jaren WIFI op onze camping, echter met toegangscodes (pasjes) met zeer ingewikkelde letters en cijfers. Regelmatig gasten aan de balie die het niet snapten of waarvan hun tablet of laptop niet goed werkten m.b.t. de gebruikte apparatuur. Wij waren meer tijd kwijt en bezig met problemen, dan met de verkoop van tickets.

Hierop zijn we opzoek gegaan naar een nieuw en betaalbare oplossing.
Het offerte traject is zeer goed verlopen, zeer veel inspraak en meedenkende mensen die voor ons een situatie hebben gecreëerd waarbij wij “ JA” konden zeggen. De prijs was zeer goed en ook nog maatwerk! Klasse!

De aanleg is zeer spoedig verlopen d.m.v. het ingehuurde installatiebedrijf(t.b.v. 220v) en door jullie bedrijf in het bijzonder.

De ervaringen met het WI-FI netwerk zijn super, in het begin waren er een paar probleempjes maar deze zijn zonder te vragen zeer deskundig opgelost.

Wij willen bij iedereen die WI-FI in zijn bedrijf wil zeer zeker aanbevelen en ze mogen ons ook nog bellen om de ervaringen door te geven.
De samenwerking met jullie bedrijf en Internet Hotspot is super! Allemaal op een lijn en het doel om een tevreden klant te winnen!! Echt super ervaring!

Installatie: Maart 2016

Camping de Cauberg kwam met de vraag of wij een degelijke wifi oplossing konden bieden zodat ze van de problemen waren verlost van het huidige systeem.
Na een gesprek kwamen wij erachter dat de huidige aanbieder de gehele camping voorzag van WiFi met 1 accesspoint met daarop een extra grote en lelijke antenne. Camping de Cauberg had 2,5 jaar voor dat we in gesprek gingen de gehele camping open gehad voor aanleg van stroom en coax netwerk. Hierdoor kwam de opdracht om een wifi systeem aan te leggen zonder dat de camping weer open gegraven moest worden voor bekabeling.

Straalverbinding was door de aanwezige bomen niet mogelijk, netwerk bekabeling aanleggen over de camping was niet wenselijk. Na inventarisatie van de huidige infra werd besloten te kiezen voor MoCa, internet versturen over het bestaande eigen Coaxnetwerk.

Naast de 2 centrale kasten van het coaxnetwerk op de camping werd een 5 meter gegalvaniseerde mast geplaatst waaraan het Outdoor Accesspoint werd gemonteerd. Deze mast behoeft weinig tot geen onderhoud.