Managed Wi-Fi voor de Buitenplaats (Bemelen)
12 november 2017
0

Het leven zonder moderne communicatiemiddelen is vandaag de dag voor de meeste mensen ondenkbaar geworden. Niemand gaat op reis zonder laptop of telefoon; we zijn altijd en overal bereikbaar.

Het aanbieden van snelle en perfecte WiFi is voor hotelhouders dan ook noodzaak geworden. In het zeer oude pand waar mijn B&B is gevestigd bleek dat nog niet zo eenvoudig te zijn. Maandenlang bogen verschillende deskundigen zich over het probleem en dan werkte de WiFi . . . . . een beetje, haperde, viel soms weg . . . .  Totdat van Rijt automatisering de zaak ter hand nam. Hij kwam, hij zag en loste alle problemen op. Dikke muren en grote afstanden waren voor hem geen hindernis. Het systeem dat hij installeerde werkt altijd en razendsnel! Mijn gasten laten zich dan ook lovend uit over de WiFi hier ter plekke en dat komt mijn bedrijfje uiteraard zeer ten goede. van Rijt automatisering monitor 24/7 ons WiFi-systeem en worden direct op de hoogte gesteld mocht er iets misgaan als bijv. internet uitval.

Voeg daarbij een vlotte service zonder mankeren en U zult begrijpen dat wij een volkomen tevreden klant zijn en dat wij van Rijt automatisering ten zeerste aanbevelen.