Managed Wi-Fi voor Hermes appartementen (Berg en Terblijt)
12 november 2017
0

De reden dat we een betere wifi nodig hadden was omdat de oude absoluut niet toereikend was.
De verbinding kwam in een paar appartementen door en wanneer meerder mensen aan het internetten waren viel het signaal helemaal weg.

Via via kwamen we in contact met van Rijt automatisering. Deze hebben een offerte gemaakt die duidelijk en overzichtelijk was.

De prijs was, omdat we midden in de renovatie zaten, wel even slikken. Deze was niet in de begroting opgenomen.
Maar dat dat de prijs/kwaliteit verhouding perfect was bleek later. De aanleg is goed verlopen ondanks de tegenslagen die een oud pand met zich meebrengt.

De ervaring met het nieuwe netwerk is super. De gasten roemen de ontvangst. Een veelgehoorde opmerking is dat ze voor een goede ontvangst niet voor het raam hoeven te zitten.

Ook is het geen enkel probleem dat, wanneer we alle appartementen bezet hebben, er vele mensen gebruik maken van de wifi. We hebben nog niet een klacht gehad.

Nogmaals, we zijn blij dat we deze stap genomen hebben en hopen nog vaker met van Rijt automatisering zaken te kunnen doen. We hebben ze al vele malen bij anderen aanbevolen.

Hermes Appartementen nam contact met ons op, om op zeer korte termijn alle appartementen te voorzien van snel, degelijk en toekomstvast wifi. Aangezien de oplevering van de appartementen al geplant stond 10 dagen nadat ze ons belde was snel handelen van belang. Voor deze klant hebben wij binnen enkele dagen gezorgd dat er een internet verbinding aanwezig was, en alle apparatuur volledig gemonteerd is.