Service aan huis

Een service bij van Rijt automatisering is de dienstverlening die bij u aan huis wordt verleend. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt van uw computer of laptop, het aansluiten van een internetverbinding, het aansluiten van (draadloos)netwerk of de levering en configuratie van een nieuwe computer/laptop, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze ingerichte bedrijfsauto is dagelijks onderweg voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. We hebben de belangrijkste gereedschappen binnen handbereik maar hebben ook bijv. kabels en stekkers bij de hand. Mocht het ondanks alles niet lukken om de reparatie bij u op locatie uit te voeren, dan kunnen we (na overleg) uw computer of laptop ook meenemen naar onze kantoor te Heythuysen.

Sommige klussen voeren we hoe dan ook niet op locatie uit, zoals het (her)installeren van uw computer. Omdat dit een langere doorlooptijd heeft is het effici├źnter om dit op kantoor te doen. Zo wordt alleen de effectieve tijd die daadwerkelijk aan uw computer is besteed in rekening gebracht, dit is voor u altijd voordeliger.

Voor het maken van een service afspraak bij u aan huis kunt u bellen met van Rijt automatisering: 0475 - 76 34 10 of mail naar info@vanrijtautomatisering.nl